fbpx

SUN5 Plus 48W Professzionális UV LED körmös lámpa

16 990 FtAkciós ár 11 990 Ft

  • 48 W-os UV LED lámpa 36 db Led izzóval.
  • Nagy hely két kézre.
  • Mindenféle gél körömlakk gyógyítása.
  • Kényelmes fehér fény, nem fáj a szem, nincs fekete kéz.
  • Intelligens 2x gyorsabb kötés.
  • Intelligens túlmelegedés elleni védelem
  • Intelligens fájdalommentes építő/kemény géllel kötő.

MINDEN AZ EGYBEN! LEGJOBB MINŐSÉGŰ SUPER KÖRMÖS LÁMPA

Professzionális tervezésű UV+LED kettős fényforrással a SUNUV SUN5 Plus körömszárító szinte minden körömzselé köttetésére alkalmas! Fénye közelebb áll a fehér fényhez, nem károsítja a szemet és a bőrt. Ezzel a körmös lámpával szinte minden köttetési problémát megoldhatsz!

NAGY MÉRET IDEÁLIS OTTHONI ÉS SZALON HASZNÁLATHOZ

A SUN5 Plus körömszárító 36 darabból álló tartós, 50 000 órás élettartamú LED gyöngyei egyenletesen vannak elosztva a belsejében. Segít egyenletesen megkötni a gél körömlakkot. A divatos megjelenés és a kellően széles zóna megkönnyíti 5 kéz- vagy lábköröm egyidejű köttetését.

2X KÖTÉSI SEBESSÉG

A dupla bekapcsoló gomb a hagyományos UV LED körömlámpához képest akár kétszer olyan gyors kötési sebességet biztosít – a teljes kikeményedéshez a hagyományos körömlámpa kötési idejének 30%-a szükséges.

LOW HEAT MODE

Az egyedülálló 99 másodperces LOW HEAT MODE alkalmasabb porcelánok, kemény zselék kikeményítésére. Az erő fokozatosan növekszik ebben az üzemmódban, hogy megóvja érzékeny bőrét a fájdalomtól, égető érzéstől a gélek kötése során. A hagyományos lila fényű körömlámpához képest ez a lágy közelebbi fehér fény nem károsítja a szemet.

OKOS ÉRZÉKELŐ ÉS IDŐMEMÓRIA FUNKCIÓ

A SUN5 Plus intelligens érzékelővel rendelkezik. Amikor becsúsztatja a kezét/lábát, automatikusan bekapcsol 120 másodpercre; vagy bármikor leállíthatja a kikeményedést a kéz/láb kihúzásával. 10/30/60/99 másodperces időzítője lehetővé teszi az egyes rétegek kikeményedési idejének szabályozását.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SUN5 Plus 48W Professzionális UV LED körmös lámpa” értékelése elsőként